Language:

Valbo Trä AB

Vi har ett fokus på att göra vår arbetsplats så trygg som möjligt och Worker Safety by Invotech är en del av detta arbete.
"
Christer Nordstrand
VD, Valbo Trä AB

Om Valbo Trä AB

Valbo Trä är ett tillverkningsföretag i trävarubranschen (hyvling, målning, impregnering samt tillverkning av stommar och takstolar) och på våra olika orter (Valbo, Skutskär, Edsbyn) har vi olika områden där potentiellt farliga situationer kan uppstå, t.ex. där stora tunga fordon (hjullastare) och människor rör sig på samma yta.

Valbo Trä - brädgård

Varför valde ni Worker Safety by Invotech?

Vi hade en dialog med Invotech och insåg att de har de lösningar som vi behöver för att skapa en tryggare arbetsmiljö och just enkelheten i att hantera lösningen var en nyckelfaktor till att vi valde Worker Safety by Invotech.

Hur har Worker Safety by Invotech påverkat er verksamhet?

Personalen har varit involverade i implementeringen och vi har fått ett ännu större fokus på personsäkerhet. Worker Safety by Invotech ger oss ett komplementverktyg för att dels få larm om t.ex. Man-down och nödsituationer för medarbetare i realtid på arbetsplatsen men också möjlighet att identifiera platser och situationer där vi kan förbättra säkerheten ännu mer med hjälp av faktabaserad information.

Ett plus är att vi med Worker Safety by Invotech kan kommunicera via röst i mobilnätet i det fall vi har en Man-down eller om en medarbetare har hamnat i en nödsituation där han/hon larmar själv och snabbt kan få hjälp.

Vad tycker medarbetarna?

Medarbetarna har varit väldigt positiva och delaktiga i denna satsning samt känner att vi fokuserar på att göra vardagen på arbetsplatsen ännu tryggare och säkrare.

Vill du veta mer om hur Worker Safety by Invotech kan stötta dig i ditt företag?
Kontakta oss

Kundberättelser

Gyllsjö Träindustri AB Aktivt och kontinuerligt arbete med arbetsmiljöfrågor, involverande förmåner och arbetssäkerhet är en självklarhet för oss.

Visa
safety@invotech.se
+46 (0)26 60 09 45
Västra vägen 52
803 24 Gävle, Sweden

www.invotech.se

Copyright © 2022 Invotech Solutions AB - All rights reserved.